Tervetuloa Hotelli Ikahaniin!

Hotelli Ikahani tarjoaa majoitus- ja ravintolapalveluita Ikaalisten vanhan kauppalan sydämessä. Hotelli Ikahani on perheyritys, joka jatkaa yli satavuotisen hotellin perinteitä nuorekkaalla ja iloisella otteella.

Hotelli tunnetaan yli sukupolvien seudun kohtauspaikkana ja huvielämän keskuksena, joka jälleen tuo väriä ja elämää vanhaan kauppalaan. Ajankohtaiset tiedot tapahtumistamme, aukioloajoista ja muista palveluista löydät myös Facebook-sivultamme.

Hotelli Ikahanin syksy on väriä täynnä. Avasimme retrotyylisen Underground-diskon syyskuun alussa. Se on nyt kauppalan kovin menopaikka. Syys-lokakuun vaihteessa vietetään meillä Oktoberfestia ja lokakuun lopulla juhlitaan Halloween-teeman merkeissä.

Nyt on myös oiva aika miettiä pikkujouluja, joihin tarjoamme täyden ateria- ja ohjelmapalvelun isommille ja pienemmille ryhmille.

Talomme tarjoaa myös kotoisaa ja kohtuuhintaista majoitusta vaikkapa kalastus- tai metsästysseurueille. Ja jos häät ovat tulossa, niin majoitamme mielellämme koko juhlaväen. Kannattaa pyytää tarjous!

Hotelli Ikahanin Ikapub, ravintola ja saunaosasto toivottavat niin hotellivieraat, matkailijat kuin paikalliset lämpimästi tervetulleiksi viihtymään ja virkistymään!


Tervetuloa! – Välkommen! – Welcome! – Bienvenidos!

Hotellinjohtaja Iliana Julian